Vilka vi är

Vi är ett socialt orienterat företag som arbetar för att stärka heathy lokala ekonomier i Västafrika med bästa kvalitet, hållbart designade sheasmör produkter för den europeiska marknaden.

Vi är distributör för Golden Organics global (Company REG. Nej. 12109. Registrerade enligt lagarna i Ajman, Förenade Arab Emiriter).

Vår webbadress är: https://cleo-organics-eu.com.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar synpunkter på webbplatsen vi samlar in data som visas i formuläret kommentarer, och även besökarens IP-adress och webbläsare user agent sträng för att hjälpa spam upptäckt.

En anonymiserad sträng som skapats från din e-postadress (även kallad en hash) kan tillhandahållas till Gravatar-tjänsten för att se om du använder den. Den Gravatar tjänsten Integritetspolicy finns här: https://automattic.com/privacy/. Efter godkännande av din hur, din profilbild är synlig för allmänheten i samband med din kommentar.

Kontaktformulär

Cookies

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du anmäla dig för att spara ditt namn, e-postadress och webbplats i cookies. Dessa är för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i dina uppgifter igen när du lämnar en annan kommentar. Dessa cookies kommer att pågå i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att ställa in en temporär cookie för att avgöra om din webbläsare accepterar cookies. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och ignoreras när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi också att ställa in flera cookies för att spara din inloggningsinformation och dina skärmvisnings alternativ. Login cookies varar i två dagar, och skärmalternativ cookies varar i ett år. Om du väljer ”kom ihåg mig” kommer din inloggning att kvarstå i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer inloggningscookies att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer ytterligare en cookie att sparas i din webbläsare. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och anger bara post-ID för den artikel du just redigerade. Det går ut efter 1 dag.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (t. ex. videor, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på exakt samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare tredjepartsspårning och övervaka din interaktion med det inbäddade innehållet, inklusive att spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på det Webbplats.

Analytics

Vem vi delar dina data med

Vi kan dela dina personuppgifter med andra medarbetare och särskilda rådgivare. Detta kan innefatta:

  • Golden Organics globala styrelse
  • Paneler för disciplin utredningar och överklagande paneler. *
  • Klagande
  • Våra försäkringsbolag;
  • Externa och interna jurister och/eller specialistrådgivare
  • Cleo Organic Europa kan också vara bundet att dela data med polisen eller andra brottsbekämpande organ i händelse av ett brott.

Vi vidtar alla rimliga åtgärder för att säkerställa att vår personal och andra yrkesutövare som vi arbetar med skyddar dina personuppgifter och är medvetna om deras skyldigheter vad gäller informationssäkerhet. Vi begränsar åtkomsten till dina personuppgifter till dem som har ett företag behöver veta det.

Hur länge vi behåller dina uppgifter

Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata på obestämd tid. Detta är så att vi kan känna igen och godkänna eventuella uppföljnings kommentarer automatiskt i stället för att hålla dem i en modereringskö.

För användare som registrerar sig på vår webbplats (om någon), vi också lagra den personliga information som de tillhandahåller i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sin personliga information när som helst (förutom att de inte kan ändra sitt användarnamn). Webbplatsadministratörer kan också se och redigera informationen.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto på denna webbplats, eller har lämnat kommentarer, kan du begära att få en exporterad fil av de personuppgifter vi har om dig, inklusive eventuella uppgifter som du har lämnat till oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter vi har om dig. Detta inkluderar inte några uppgifter som vi är skyldiga att behålla för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Där vi skickar dina uppgifter

Besökarnas kommentarer kan kontrolleras genom en automatiserad spamdetekterings tjänst.

Vi tillåter inte att våra tredjepartsleverantörer använder dina personuppgifter för sina egna syften och endast tillåter dem att behandla dina personuppgifter för specificerade ändamål och i enlighet med våra instruktioner.

Ytterligare information

Hur vi skyddar dina data

Din betalning är skyddad med SSL-certifikat (Secure Socket Layer).

Vi kommer att se till att det finns ett avtal på plats med de kategorier av mottagare som anges ovan som omfattar skyldigheter i samband med konfidentialitet, säkerhet och laglig behandling av alla personuppgifter som delas med dem.

Vi kommer att se till att överföringen av personuppgifter kommer att skyddas genom lämpliga skyddsåtgärder, inklusive användning av standardiserade dataskyddsklausuler om dataskyddsmyndigheten inte anser att tredjelandet har adekvata dataskyddslagar.

Granska och övervaka

Vi kommer att se över denna policy på tre månaders basis i linje med kvalitetsstandarder och reglerings kriterier som Golden Organics global expanderar till Europa.

Din rätt att klaga

Om du anser att dina dataskyddsrättigheter har brutits och vi inte har kunnat lösa ditt problem har du rätt att anmäla ditt intresse till din lokala dataskyddsmyndighet.

Vi ber dig vänligen att försöka lösa eventuella problem med oss innan du kontaktar oss på admin@cleo-europa-organics.com.