Sheasmör har en utmärkt förmåga att hjälpa till i hudens återhämtningsprocess. Effektiviteten av ingredienserna i produkten är över 8% högre än andra fröoljor. Sheasmör innehåller en naturlig solskyddsmedel och ett högt innehåll av omättade fetter som fuktar huden hela dagen. Krämen har också läkande egenskaper för torr hud, eksem och tung hud. Shea-kräm är lämplig för alla hudtyper och åldersgrupper och allergiska reaktioner är mycket sällsynta. Cleo Organics Shea Butter-produkter är 100% naturliga, kemiska fria och veganer.

100% naturaliga ingrediants

samabetar med


Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*