Verkligt värde

The True Value Added The Golden Organics Hub of Asia kombinerar expertis och innovation i traditionell kinesisk aromaterapi. Förenade Arabemiraten och Mellanöstern är å andra sidan inspirerade av orientalism. Denna kombination av natur och gammal visdom ger oss en distinkt kulturell roll för att tillföra värde till både våra produkter och våra kunder.

Verkligt ledarskap

Cleo Organics Europas moderbolag Golden Organics är en stor ägare till Serious Shea. Andra aktieägare är kvinnokooperativ i Västafrika. Ytterligare 10% av Serious Sheas rörelseresultat kommer att återinvesteras i samhällen som hälsa och utbildning. Cleo Organics Europa hanterar leveranskedjan från inköp av råvaror till processen efter skörden och extraktion av ingredienser

Verklig förändring

Tillsammans kan modernisering få sheasmör till produktion och utveckla det till en dynamisk källa för välbefinnande. Vi samarbetar med Burkina Fasos regering för att stödja driften av nationella eko-centra genom att utveckla högteknologiska kvalitetskontrollprogram och främja renare, förnybara och vattenbesparande produktionsmetoder. Förpackningen av Cleo Organics Shea Butter-produkter är helt återvinningsbar.

Verklig påverkan

Kvinnor och lokalsamhällen är kärnan i all vår verksamhet. Vi lanserar noll kolkosmetika som inte förstör världens skogar. Tillsammans planterar vi nya sheaträd för att skapa nya parkområden och förbättra marken.

100% naturaliga ingrediants

samabetar med


Share this Post