Todellista Lisäarvoa

The Golden Organics Hub of Asia:ssa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen aromaterapian asiantuntijuus sekä innovatiivisuus. Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Lähi-itä henkivät puolestaan itämaisuutta. Tämä luonnon ja vanhan viisauden yhdistelmä antaa meille omaleimaisen kulttuurisen aseman luodaaksemme lisäarvoa sekä tuotteillemme että asiakkaillemme.

Todellista Johtamista

Cleo Organics Europa:n emoyhtiö Golden Organics on merkittävä Serious Shea:n omistaja. Muita osakkeenomistajia ovat Länsi-Afrikassa sijaitsevat naisosuuskunnat. Ylimääräinen 10% Serious Shea:n toiminnan tuotosta sijoitetaan uudelleen yhteisöihin, kuten terveydenhuoltoon ja koulutukseen. Cleo Organics Europa hallitsee hankintaketjua alkaen aina raaka-aineiden hankinnasta ja jatkuen sadonkorjuun jälkeiseen prosessiin sekä ainesosien uuttamiseen

Todellista Muutosta

Yhdessä toteuteun modernisoinnin avulla pystymme viemään sheavoin tuotantoa eteenpäin ja kehittämään siitä dynaamisen hyvinvoinnin lähteen. Teemme yhteistyötä Burkina Fason hallituksen kanssa valtakunnallisten ekokeskusten toiminnan hyväksi luomalla korkean teknologian laadunvalvontaohjelmia sekä tukemalla puhtaampia, uusiutuvia ja vettä säästäviä tuotantomenetelmiä. Cleo Organics Sheavoituotteiden pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä.

yhteistyössä


Share this Post